Aanmelden kamp

Jong Nederland Erp Zomerkamp 2021

Beste Jong Nederland Erp leden,

Het is buiten nog niet al te mooi weer, maar de voorbereidingen voor het weer spectaculaire zomerkamp zijn al in volle gang. Wij kunnen namelijk vermelden dat zomerkamp 2021 mag doorgaan!

Wanneer vertrekken we?
Zondag 29 augustus om 10:00 uur

Wanneer kunnen de kinderen weer opgehaald worden?
Donderdag 2 september om 18:30 uur

Waar gaan we heen?
Scouting Rudyard Kipling, Papenvoortse Heide 5B, 5674SL Nuenen

Wat zijn de kosten?
€67,50 per kind. Maxioren kunnen kiezen voor de hele week, of voor een snuffelkamp. De kosten van het snuffelkamp zijn € 40,00 .

Hoe zit het met Corona?
Wij volgen ten alle tijden de regels van het RIVM op. Daarom is ervoor gekozen om dit jaar in een soort ‘bubbel’ te leven. Dit betekent dat we zoveel mogelijk op het kampterrein blijven en drukke plekken vermijden. Om een veilig kamp te kunnen organiseren, moeten alle kinderen en leiding (max. 48 uur) een negatieve test kunnen tonen bij vertrek (zondag). De test mag een zelftest zijn, maar ook test van de GGD of van een commerciele organisatie.
(De eventuele kosten voor de test is iedereen voor zich.)

Mocht je bij vertrek blijken toch positief te testen, dan krijg je 50% van de betaalde kosten terugbetaald. Jong Nederland Erp heeft namelijk wel al vaste kosten gemaakt, welke wij ook bij het laatste moment afmelden moeten voldoen. Doordat iedereen zich vooraf laat testen, kunnen wij toch een veilig kamp draaien.

Hoe zit het met kinderen die op snuffelkamp willen?
De maxioren krijgen de mogelijkheid om op snuffelkamp te gaan. Dit betekent dat je drie dagen (dinsdag-woensdag-donderdag) mee gaat. Ook deze kinderen moeten zich vooraf testen. Voor hen geldt dat zij een negatieve test moeten kunnen tonen bij aankomst op het kampterrein (max. 48 uur oud) op de maandag. Hoe laat de snuffelkampkinderen worden verwacht op het kampterrein wordt nader gecommuniceerd.

Hoe zit het met Corona tijdens kamp?
Gedurende het kamp hoeven kinderen onderling geen afstand te houden. Kinderen hoeven ook geen afstand te houden tot de leiding, de leiding wel onderling. Daarnaast kan er bij twijfel een zelftest worden gedaan tijdens kamp. Deze test wordt betaald door Jong Nederland Erp en kan alleen worden gedaan wanneer ouder(s)/verzorger(s) hier toestemming voor hebben gegeven (kan bij de aanmelding). 

Jong Nederland Erp T-Shirt of Trui

Heb jij nog geen Jong Nederland T-Shirt of Trui? Of is die van jou aan vervanging toe of te klein geworden?
Bestel dan meteen een nieuwe, via onze webshop, dan is je kleding ruim voor kamp binnen!
https://www.jongnederlanderp.nl/shop/

Wil jij graag mee?
Opgeven kan door voor 9 juni het formulier onder aan deze pagina in te vullen. Je kind is goed aangemeld als je via iDeal hebt betaald en je een bevestigingsmail hebt gekregen. Heb je geen bevestigingsmail gekregen? Dan is je kind niet opgegeven!

Voor eventuele vragen kun je terecht bij Daphne (06-47487985) en/of Pim (06-53224857)

Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in!

Groetjes vanuit de kamporganisatie: Daphne, Jens, Jeroen, Jolijn, Pim en Roy

Ja ik ga mee!

De opgave voor kamp is gesloten!