Aanmelden kamp

Jong Nederland Erp Zomerkamp 2022

Beste Jong Nederland Erp leden,

Het is buiten nog niet al te mooi weer, maar de voorbereidingen voor het wederom spectaculaire zomerkamp zijn al in volle gang. Zomerkamp 2022 wordt namelijk leuker, vetter en skônner dan ooit!

Wanneer vertrekken we?
Zondag 28 augustus om 10.00 uur

Wanneer de leden weer worden opgehaald?
Donderdag 1 september om 18.30 uur

Waar gaan we heen?
Scouting Kizito
De Vloeten 4, 6027 RB Soerendonk

Wat zijn de kosten?
€70,00 per lid. De kosten voor de snuffelkampers* zijn €42,50 per lid.

Hoe zit het met leden die op snuffelkamp willen?
De maxioren die nog nooit mee op zomerkamp zijn mee geweest, krijgen de mogelijkheid om eens rond te snuffelen. De maxioren zijn jong én het is allemaal nog nieuw, dus soms is het nog een beetje spannend. Dit betekent dat je in plaats van 5 dagen, maar 3 dagen mee gaat. Op dinsdag 30 augustus vertrek je naar de kamplocatie, waar alle andere leden en leiding al zijn. Op donderdag 1 september ga je weer naar huis, net zoals de leden die een volledig kamp mee zijn geweest. Uiteraard mag je ook gewoon een volledig kamp mee, ook al ben je nog nooit mee geweest! Veel ‘nieuwe’ leden kiezen toch vaak wel voor vijf dagen (des te leuker natuurlijk).

Let op: Het is alleen voor maxioren die nog nooit mee op kamp zijn geweest mogelijk om mee op snuffelkamp te gaan! Ben je al ooit op snuffelkamp geweest, dan kun je nu alleen mee op kamp als je een volledig kamp (5 dagen dus) mee gaat. Het is een super leuk kamp zoals je vorig jaar hebt gemerkt, dus dat is natuurlijk geen probleem 😊.

Minioren
De minioren zijn nog wat te klein om te overnachten. Toch is kamp een activiteit waar alle groepen samen komen en dus moeten de allerkleinste niet worden vergeten. Om die reden mogen de minioren één dagje langskomen. Dit is maandag 29 augustus. De minioren komen rond het ontbijt en vertrekken na het avondeten. Meer informatie volgt later. De kosten hiervoor zijn slechts €3,50.

Hoe zit het met Corona?
Het ziet ernaar uit dat we weer kamp kunnen draaien zoals altijd. Uiteraard houden wij de ontwikkelingen in de gaten. Mocht de situatie veranderen (wat we niet hopen), dan evalueren wij met de kamporganisatie. Per E-mail worden jullie dan op de hoogte gesteld.

Jong Nederland Erp T-shirt of Trui
Heb jij nog geen echte Jong Nederland T-shirt of Trui? Of is die van jou aan vervanging toe of toch net te klein geworden?
Bestel dan meteen een nieuwe, via onze webshop, dan je kleding ruim voor kamp binnen!
https://www.jongnederlanderp.nl/shop/

Wil jij graag mee?
Opgeven kan door voor 1 mei het formulier onder aan de pagina in te vullen. Je kind (of kinderen) is goed aangemeld als je via iDeal hebt betaald en je een bevestigingsmail hebt gekregen. Heb je geen bevestigingsmail gekregen? Dan is je kind niet opgegeven!

Voor eventuele vragen kun je terecht bij Daphne (06-47487985) en/of Pim (06-53224857).

Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in!

Groetjes vanuit de kamporganisatie: Daphne, Diem, Evie, Jeroen, Lieke en Pim.

Ja ik ga mee!