Aanmelden kamp

Jong Nederland Erp Zomerkamp 2024

Beste Jong Nederland Erp leden,

De eerste lente zonnestralen komen voorbij, wat betekent dat de voorbereidingen voor het wederom spectaculaire zomerkamp in volle gang zijn. Dit jaar gaan jullie samen een misdaad oplossen; dat wordt een zekere speurtocht!

Wanneer vertrekken we?
Zondag 11 augustus om 10.00 uur

Wanneer de leden weer worden opgehaald?
Donderdag 15 augustus om 18.30 uur

Waar gaan we heen?
Scouting Oud Best
Boslaand-Zuid 11, 5681BL te Best

Wat zijn de kosten?
Minioren (1 dag): €10,-
Snuffelkampers (3 dagen): €46,-
Fulltime detectives (5 dagen): €80,-

Minioren
De minioren zijn nog wat te klein (basisschoolgroepen 1 & 2) om te overnachten. Toch is kamp een activiteit waar alle groepen samen komen en dus moeten de allerkleinste niet worden vergeten. Om die reden mogen de minioren één dagje langskomen. Dit is dinsdag 13 augustus. De minioren komen rond het ontbijt en vertrekken na het avondeten. Meer informatie volgt later. De kosten hiervoor zijn slechts €10,-.

Snuffelkampers
De maxioren (basisschoolgroepen 3,4 en 5) die nog nooit mee op zomerkamp zijn geweest, krijgen de mogelijkheid om eens rond te snuffelen. De maxioren zijn jong én het is allemaal nieuw, dus soms is het nog een beetje spannend. Dit betekent dat je in plaats van 5 dagen, maar 3 dagen mee gaat. Op dinsdag 13 augustus vertrek je naar de kamplocatie, waar alle andere leden en leiding al zijn. Op donderdag 15 augustus ga je weer naar huis, net zoals de leden die een volledig kamp mee zijn geweest.
Uiteraard mag je ook gewoon een volledig kamp mee, ook al ben je nog nooit mee geweest! Veel ‘nieuwe’ leden kiezen toch vaak 5 dagen (des te leuker natuurlijk), want dan maak je toch alles mee en mis je niets.

Let op: Het is alleen voor maxioren die nog nooit mee op kamp zijn geweest mogelijk om mee op snuffelkamp te gaan! Ben je al ooit op snuffelkamp geweest, dan kun je alleen mee op kamp als je een volledig kamp (5 dagen dus) mee gaat; een echte fulltime detective! Het is een super leuk kamp vol spel & plezier zoals je vorig jaar hebt gemerkt, dus dat is natuurlijk geen probleem.

Jong Nederland Erp T-shirt of Trui
Ieder lid kan een groen T-shirt of blauwe trui bestellen via onze website. Wellicht heb je er nog geen of is die van jou aan vervanging toe. Bestel dan meteen een nieuwe, via onze webshop, dan is deze ruim voor kamp binnen. Dit kan via onze webshop!

Wil jij graag mee op kamp?
Opgeven kan door voor 4 juni as. Het formulier onder aan de pagina in te vullen. Je kind (of kinderen) is goed aangemeld als je via IDeal hebt betaald en je een bevestigingsmail hebt gekregen. Heb je geen bevestigingsmail gekregen, dan is je kind niet opgegeven!

Voor eventuele vragen kunnen je terecht bij Daphne (06 4748 7985) en/of Evie (06 2982 8067).

Wij hebben er zin in!
Namens de kamporganisatie,

Claudia, Daphne, Evie, Freek, Lieke en Pim.

 

*Ter verduidelijking voor bij het opgeven:
Minioren: Basisschoolgroepen 1 & 2
Maxioren: Basisschoolgroepen 3, 4 & 5
Junioren: Basisschoolgroepen 6, 7 & 8
Senioren 1: Voortgezet Onderwijs
Senioren 2: 16+

Ja ik ga mee!