Samenwerking met ClubCollect

Vanaf het seizoen 2020-2021 verandert de manier waarop Jong Nederland Erp de contributie int. Door de nieuwe samenwerking met ClubCollect wordt het versturen en het opvolgen van betalingen geautomatiseerd.

Hoe werkt het precies?

ClubCollect is een online facturatiemodule die onze vereniging ondersteunt bij het innen van lidmaatschapsgelden. Elk lid ontvangt van ClubCollect een betaalverzoek met een link naar jouw persoonlijke betaalpagina per e-mail of sms. Op jouw persoonlijke betaalpagina kies je zelf welke betaalmethode je gebruikt. Dit kan via iDeal of automatische incasso.

Delen van gegevens

Om de dienstverlening uit de kunnen voeren delen wij als vereniging enkele persoonsgegevens met ClubCollect, waaronder je naam, e-mailadres, postadres, telefoonnummer en het te betalen contributiebedrag. Je persoonsgegevens zullen nooit zonder toestemming worden verspreid of gebruikt voor commerciĆ«le doeleinden. Bekijk het Privacy Statement op de website van ClubCollect voor een exacte beschrijving van de gegevensverwerking. ClubCollect verwerkt de persoonsgegevens geheel in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Als er vragen zijn over het betalen van de contributie via ClubCollect, neem dan contact op met de penningmeester.