Maandblog #1

September 2020

Een nieuw seizoen is begonnen, en dat betekent weer een nieuw seizoen vol gepland met allerlei leuke activiteiten!

Om een beter beeld te geven wat Jong Nederland Erp allemaal doet, gaan we dit seizoen aan de slag met maandblogs! De blog van deze maand zal gaan over onze junioren, (basisschool)groepen 6,7 en 8.

Eén van de activiteiten van deze maand waren de Oud Hollandse spellen….., een mega spellen race! Elke 10 minuten wissel je, samen met je groepje, door naar een ander Oud Hollands spel. En wat hebben we allemaal gedaan?
We hebben touw getrokken, potje hockey gespeeld, spijker gepoept, ezeltje prikje (maar dan met een kabouter 😉 ) gedaan, gesjoeld, zakgelopen en uiteraard mocht een waterballonnen gevecht niet ontbreken. Het was namelijk nog zo’n lekker weer in september!

Nog meer nieuwsgierig geworden naar onze activiteiten? Kom dan eens langs, en draai een club mee!