Maandblog #6

April

Toch nog carnaval bij JNE!

Het zonnetje kwam tevoorschijn en de temperaturen gingen (eindelijk) wat omhoog, wat reden was voor een klein feestje. Heerlijk buiten in het zonnetje een potje voetbal, maar ook een kei gave stormbaan. Aan het begin van de stormbaan konden de maxioren zich verkleden, vervolgens kruipen onder een legernet, door de hoepels heen en op de tafel. En toen? Toen was het springen! Er lagen namelijk matrassen onder waardoor een kunstje, zoals een koprol, niet kon ontbreken. Vervolgens de pion aan tikken en weer terug rennen. Het was natuurlijk wel een wedstrijd.

Afsluitend toch het kampvuur nog aan, want dat kan niet ontbreken bij een avondje Jong Nederland. Bij het kampvuur gezellig kletsen onder het genot van een heerlijke marshmallow. De maxioren hebben er letterlijk een (verlaat) carnavalsfeestje van gebouwd!

En volgende maand zullen onze Senioren eens een keertje hun ervaringen delen. Nu al enthousiast om langs te komen? Dat kan! Kom langs, en draai een club mee! Laat dit dan wel even weten aan de contactpersoon!