Maandblog #7

Mei

Senioren 1 als koks en kokkinnen aan de slag bij JNE!

Afgelopen week hebben we heerlijk kunnen genieten van het intens mooie weer. Ook bij Jong Nederland Erp stond de buikschuifbaan alweer klaar. Maar het mooie weer betekent natuurlijk ook heeeerlijk BBQ’en! Onze Senioren 1 hebben we dat maar één keer hoeven te zeggen. Zo heerlijk creatief (als altijd) verzonnen ze weer eens wat anders. Pizza’s bakken op een zwengel met pitabroodjes. Met pitabroodjes? Jazeker! Het pitabroodje doormidden snijden, vervolgens wat tomatensaus en heerlijk ‘decoreren’. En als je het onze Senioren 1 vraagt waarom pitabroodjes en niet gewoon deeg? Nou, pitabroodjes hoef je enkel op te warmen, deeg moet helemaal gaar worden. Zoveel geduld hebben wij nu ook weer niet ;)……

Het was in ieder geval intens genieten! Nu al enthousiast om langs te komen? Dat kan! Kom langs, en draai een club mee!