Maandblog #8

Juni/Juli

Het einde van het seizoen (en dus ook de blogs voorlopig) komt in zicht……..

Afgelopen week zijn (helaas) de laatste clubs geweest. Dit betekende uiteraard tijd voor wat extra pret!

Voor de allerkleinste stond er een groot springkussen klaar, werden er snoepkettingen gemaakt en T-shirts versierd. Voor de junioren stond er een enorm ‘Wipe-Out’ springkussen klaar. Springen over een bewegende balk zonder te vallen. Dat was even spannend! De oudste konden helaas niet naar de Belgische Ardennen vanwege Corona, maar dit mocht de pret niet drukken. Zo bedachten ze een alternatief in Nederland. Zo kon er toch een nachtje worden geslapen, primitief worden gekookt, vuurtje gestookt en vooral heeeeel veeeel plezier worden gemaakt! (Uiteraard volgens alle Coronaregels).

Nu de zomervakantie is begonnen, komt ook het grote zomerkamp dichterbij. Dit vindt plaats van zondag 29 augustus tot en met donderdag 3 september. Uiteraard volgen wij alle Coronamaatregelen constant en hopen wij dat we dit jaar het zomerkamp wel door kunnen laten gaan. Tot nu toe mag het zomerkamp (met de benodigde maatregelen) doorgaan en daar duimen wij allemaal voor! Wij hopen dan ook heel erg dat wij onze leden zondag 29 augustus kunnen verwelkomen op het grote zomerkamp!

Het was een bewogen jaar, wat anders was dan normaal, maar toch met leuke activiteiten. Iets anders dan normaal; online bingo, leiding die langs de deur kwam, online kooklessen en zelfs verschillende activiteiten die je specifiek met je eigen gezin kon uitvoeren.

Wil jij nu ook bij Jong Nederland Erp? Dat kan! Het nieuwe seizoen start vanaf 13 september. Je bent dan van harte welkom om een club mee te draaien! Laat dit wel even aan het contactpersoon weten.

Namens alle leiding van Jong Nederland Erp; Een zonnige, veilige en vooral leuke zomervakantie gewenst!